PIDCES

Pla d'Informació i Dinamització de Centres d'Educació Secundària

El Programa d'Informació i Dinamització en els Centres d'Educació Secundària (PIDCES) és un servei descentralitzat que es troba en tots els centres de secundària de Martorell: IES Pompeu Fabra, IES Joan Oró, IES Maria Canela i Col·legi la Mercè. Aquest comprèn diferents accions com la informació, l'orientació, l'assessorament, la dinamització i la participació dels i les joves.

Resumint, que el PIDCES et porta el SIJ a l’Institut... Però això que vol dir?

Doncs que un cop per setmana a l’hora del pati tens una persona referent a la que li pots preguntar el que et preocupa, et resoldrà dubtes i t’escolta si necessites parlar. Tot des de la confiança i 100% confidencial. També difon informació que pot ser del teu interès relacionada amb temàtiques juvenils.

A més a més forma i acompanya als i les delegades, et fa d’altaveu si necessites expressar alguna cosa al centre i també fa dinàmiques al pati, així que estigues atent/a i no te’n perdis ni una!

Busca'ns al pati per a més informació ;)


Espai Obert

Obert a tots els i les joves que vulgueu entrar a formar-ne part. Sereu les veus i protagonistes del .Nord. El .Nord és un espai obert i dinàmic. Obert al moviment i al canvi constant.

Punt de Trobada

Una proba del text

Participa

T'acompanyem

Free Joomla templates by L.THEME