Què som?

 

Qui som?

Un equip de dinamitzadors/es i orientadors/es de formacions i trajectòries molt diverses que treballem per acompanyar-vos.
 

Per a què hi som?

Per assessorar-vos, recolzar-vos, facilitar-vos eines, acompanyar-vos i fer-vos costat!
 

Què fem?

El nostre equip està especialitzat en àmbits molt diversos, i treballem tant als instituts com conduint el Servei d'Informació Juvenil i, és clar, ens trobaràs com a dinamitzadors/es a l'Espai Jove!
Vine i participa en les activitats que proposem... O digues quines inquietuds tens i segur que trobem vies d'expressió!
 
 

El projecte

Som aquí per vosaltres, joves de Martorell, i tenim el compromís de fer tot el possible per ajudar-vos en les vostres inquietuds, acompanyar-vos en els vostres interessos i donar eines per respondre a les vostres necessitats.

A l’Espai Jove .Nord trobareu una zona per relacionar-vos, amb butaques, jocs de taula, bona música i activitats diverses. Les activitats, no cal dir-ho, són de cost molt reduït o, normalment, gratuïtes.

Atenció! Els dinamitzadors de l’Espai proposen activitats, però... Si tens alguna cosa pensada, no dubtis a expressar-nos-la: som motors de canvi, però volem que el volant el porteu vosaltres!

També tenim un espai Gamer, amb PlayStation i ordinadors, i un parc amb estructures de cal·listènia, Parkour i, fins i tot, una taula de Footpong!

A més, a l’Espai Jove .Nord es centralitza el nostre Servei d’Informació Juvenil: si tens dubtes acadèmics, necessites conèixer tècniques d’estudi, tens problemes laborals, si busques feina, si necessites un cop de mà amb el currículum... Contacta’ns!

No prometem tenir totes les solucions ni saber satisfer totes les necessitats, però ens comprometem a intentar-ho.

El nostre objectiu és que estigueu una mica millor gràcies a nosaltres. Volem ser el teu espai segur.

El .Nord és l’Espai dels i les Joves, i per als i les Joves de Martorell.

Vine!

 

.

Espai Obert

Obert a tots els i les joves que vulgueu entrar a formar-ne part. Sereu les veus i protagonistes del .Nord. El .Nord és un espai obert i dinàmic. Obert al moviment i al canvi constant.

Punt de Trobada

Una proba del text

Participa

T'acompanyem

Free Joomla templates by L.THEME