Qui som?

Un equip de dinamitzadors i orientadors de formacions i trajectòries molt diverses que treballem per acompanyar-vos.
 

Per a què hi som?

Per assessorar-vos, recolzar-vos, facilitar-vos eines, acompanyar-vos i fer-vos costat!
 

Què fem?

El nostre equip està especialitzat en àmbits molt diversos, i treballem tant als instituts com conduint el Servei d'Informació Juvenil i, és clar, ens trobaràs com a dinamitzadors a l'Espai Jove!
Vine i participa en les activitats que proposem... O digues quines inquietuds tens i segur que trobem vies d'expressió!
 
 

L'Equip del .Nord

Dins de l'Espai Jove .Nord hi trobareu un equip jove i dinàmic com l’espai.

Aquest equip està format per joves professionals de diferents àmbits i molt engrescades amb el projecte.

Totes nosaltres estem preparades per escoltar les vostres propostes, acompanyar-vos en les vostres decisions, orientar el futur que dibuixeu, dinamitzar moments de diversió i fer que tot l’espai jove rutlli amb la vostra ajuda.

Voleu conèixer millor a l'equip? Doncs comencem!

 


Marc

Apassionat dels esports i dels jocs de taula, el Marc és el nostre assessor especialista en tot allò que tingui normes i serveixi perdivertir-nos.

Ha treballat com a monitor i dinamitzador a escoles, colònies i  casals, i els seus companys donem fe que té més paciència que un sant.

Que quin defecte té? Home... A veure... Ah, sí!

Li ENCANTA discutir.

Però amb arguments.


Marta:

Diguem-ho així: si ara esclatés un apocalipsi zombie, la Marta seria la única dinamitzadora que sobreviuria.

Coneix remeis naturals, les propietats dels aliments, sap escoltar la Terra i, sobretot, a si mateixa. Amb quatre ingredients et fa uns plats inversemblants i, a sobre, ecològics: els cultiva ella mateixa!

Però, és clar, no tot és positiu: ningú ha aconseguit, fins a dia d’avui, arrossegar-la a un restaurant franquícia de menjar ràpid!

Tot i que, pensant-ho bé, això tampoc és res dolent... no?


Gerard:

Busques un referent sobre la vida a Martorell? Gerard. Activitats locals? Gerard. Dubtes sobre temes municipals? Gerard. 

Gerard, Gerard, Gerard.

No ho sap tot TOT... Però gairebé.

El reconeixeràs perquè va sempre en pantalons curts (menys quan neva) i perquè és capaç d’ensenyar física teòrica avançada al primer que enganxi per l’Espai.

Defectes? Ensenya FÍSICA TEÒRICA al primer que enganxa per l’Espai. 


 

Omar:

Aquest xicot és, segurament, la persona més responsable que has conegut mai. La seva formació en Pedagogia és absolutament vocacional: gaudeix moltíssim ajudant als i les joves que ho necessiten.

Mai ha passat el límit de velocitat, és aquell amb el que tothom volia fer els treballs en grup a classe i, per si fos poc, sempre sol estar de bon humor.

Potser un defecte que podríem retreure-li és que esmorza molts cops. 

No, no deixa de treballar per esmorzar... Però ens fa venir gana a la resta.

 

 Gemma:

Si la música amansa les feres, la Gemma és la Orquestra Filharmònica de Viena.

Historiadora de formació i especialista en estudis de gènere i feminisme, la Gemma gaudeix construint espais de reflexió plurals que ens fan sentir que el que fem val molt la pena.

Quan entra a una sala, de cop l’ambient millora... És una persona capaç de fer-te sentir acompanyat fins i tot quan no hi és!

Un defecte? Que quan t’acostumes a mirar-ho tot amb ull crític costa molt anar al cinema per veure segons quines pelis comercials!


Mireia:

En el tranquil riu de la vida, la Mireia seria el nostre tornado particular. La seva energia desbordant es complementa amb una d’aquelles personalitats que et fan sentir còmode allà on la trobis.

És la nostra dona d’acció, d’aquelles que no poden parar quietes mentre hi hagi feina per fer... I tot això sense prendre cafè!

I tot plegat està molt bé, però quan ens toca compartir torn amb ella... Hem de venir ben descansats per seguir-li el ritme!


Nes:

La Nes és una de les nostres referents del SIJ i PIDCES i, com aquell personatge delTarantino, “soluciona problemes”. 

Sempre preparada i amb recursos, atén als i les joves que ho necessiten i, si cal, exhibeix una precisió de cirurgià a l’hora d’extirpar dubtes i problemes d’orientació acadèmica o laboral. I tot sense perdre mai ni el somriure ni les fortes conviccions que l’han conduït a triar aquesta feina!

Sovint li hem de recordar que, per arreglar el món, potser necessita més d’una setmana... 

Normalment no ens fa cas. 

I ja ens agrada!


   

Esteve:

Amant de la cultura i les lletres, l’Esteve no pot evitar escandalitzar-se cada cop que un jove diu que no li agrada llegir.

L’Esteve és accessible i tranquil, i gaudeix acompanyant els joves en els seus projectes culturals, ja siguin personals o col·lectius. Sempre és capaç de provocar una reflexió, o una crítica constructiva, o un retorn raonat, o... Bé, a vegades simplement provoca i prou.

És genial comentar una sèrie amb ell, però si veus que comença a desplegar un argumentari inacabable... No el deixis sol!

Algun cop ens ha passat que ens l’hem deixat dins l’equipament i ha continuat el monòleg fins que hem obert el matí següent.

Espai del treballador

Espai per a treballadors del centre

Espai Obert

Obert a tots els i les joves que vulgueu entrar a formar-ne part. Sereu les veus i protagonistes del .Nord. El .Nord és un espai obert i dinàmic. Obert al moviment i al canvi constant.

Punt de Trobada

Una proba del text

Participa

T'acompanyem

Free Joomla templates by L.THEME