Equipament

Què pots trobar al .Nord?

L'Espai Jove .Nord destaca per la seva varietat i versatilitat d'espais. Els vols conèixer? 

 

L'espai Jove. Gaudim d'un espai ample i diàfan que ens permet acollir la majoria d'activitats que programem des del .Nord. L'espai es troba a la planta baixa de l'edifici del Centre Cultural, envoltat de vitralls i diferents punts d'accés. A l'espai jove hi tenim:

 

-Taules d'estudi amb endolls i bona il·luminació. Ideal per fer treballs en grup o partides de jocs de taula grans

-Taules, puffs, butaques i hamaques. Genials per a les trobades amb amics i amigues.

-Jocs de taula: Tenim un armari ple de jocs de taula, són una gran idea per passar una bona estona en grup! No saps jugar? Cap problema! Te n'ensenyem!

-Cuina: Tenim una cuina al mig de l'Espai Jove! Correcte, de tant en tant fem tallers de cuina per a joves! També us podeu escalfar el menjar si veniu a dinar, només cal demanar-ho :)

-Escenari: També hi ha un escenari! Els divendres intentem fer concerts, tant de grups locals com jam sessions de l'Escola Municipal de Música de Martorell. També hi acostumem a fer cinefòrums i xerrades. Vols venir a tocar amb el teu grup? Només ens has d'enviar un correu des de l'apartat de contacte d'aquest mateix web!

 -Sala Gamer: És un espai amb ordinadors gamer i altre consoles per poder passar una bona estona en grup jugant a videojocs. No l'obrim cada dia, així que pareu atenció al mètode d'inscripció.

-Robòtica: T'agrada la robòtica, la programació i l'enginyeria? Tenim un espai per tu! Vine a aprendre a programar amb nosaltres!

-Espai de creació musical. Comptem amb un espai on podeu venir a gravar les vostres pròpies composicions musicals.

El Jardí de l'Espai Jove: Els jardins de fora també formen part de l'Espai Jove! Bancs per prendre el sol, una pista de futtoc, una zona de parkour i una de calistènia. Tot a la vostre disposició obert les 24 hores del dia. 

 

Espai Obert

Obert a tots els i les joves que vulgueu entrar a formar-ne part. Sereu les veus i protagonistes del .Nord. El .Nord és un espai obert i dinàmic. Obert al moviment i al canvi constant.

Punt de Trobada

Una proba del text

Participa

T'acompanyem

Free Joomla templates by L.THEME